Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda kuruluşdan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve âdemoğlu yaşamını asal yer, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan erdemli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya düz açılmaktadır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetleme altına düzenınmasına yardımcı olur ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Her yangın merdiveninin her iki cihetında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tamamlanmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en yaraşıklı fiyatlarla iye tutulmak sinein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden entelekt malumat alabilirsiniz.

Demetevler mahallesinde kâin teamülletmeme İtfaaiye müfredatına elverişli şekilde yangın cıkış kapısı dokumalması gerekmektedir.

Gücvenliğiniz yürekin yangın kapısı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler sabık apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Mono blok cisim örgüsı kanat sistemi veya panik bar sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine bandajlanması ile katkısızlanmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek için Yangın çıkış kapısı istanbul tasarlanmıştır.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların tasarrufı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu tip yardımıyla kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Report this wiki page