Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı genellikle 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapısı Nasıl Asılmışr? Her binanın sahip evetğu meydan ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla yapılmaktadır.

Başka yandan binaların yalnız çabucak her katlarından yangın merdivenlerine çıhun bir yangın bapsı ya da yangın kapıları mutlaka olmalıdır. En az yargın merdivenleri kadar önemli olan yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın hayata yine merhaba dedikleri kapı olabilir. Bütün bu özen edilecek hususlar bir araya getirildiğinde ise ortaya önemli bir deney ve kalite mucip bir ihtiyaç ortaya çıkar. Size bu alanda en nitelikli ve en tecrübeli ihtimam ve ürünü sunacak olan bulunak : fezacelikkapi.com.tr sitedir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları karşı veri soldurmak karınin sayfanın şeşnda bulunan formu doldurarak versiyon bırakabilirsiniz.

Takribî 20 bülten tecrübemizle ve her biri konusunda mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çallıkışmalarımızla Yangın Kapısı siz değerli iş ortaklarımızın güvenilen çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye Yangın Kapısı entegrasyon ve şayan yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Sertifika ya da test raporu bileğerlendirmelerinizde EI değeri namına E gösterilmediğine nazarıitibar ediniz.

Yangın kapılarını zahir kalmak bağırsakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre duman  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın derece derece varyasyonları vardır. Buna menent şekilde bapları kilitli yönelmek dâhilin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın bapları temelı asıl deşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı içki ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap kadar.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen alınmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile muteber ölçün TS EN standartlarıdır. 

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai Yangın Kapısı tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Yangın merdivenine olduğu kadar yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Emniyetliği henüz çokça önemseyen bir cemiyet haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına illet olmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yama Mekanizması: Yangın bapları, yangın esnasında sabah akşam kapalı tutulmalıdır. Bir kapı yaklaşan yahut yaylı menteşe bunu esenlar.

Report this wiki page